Субота, 27.04.2024, 05:59
Бердичівська міська партійна організація ВО "Свобода"
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Статутні документи
Відеобібліотека
Опитування
Ваша оцінка сайту.....

Всього відповідей: 62
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2010 » Грудень » 05
Комуністка Ольга Гінзбург, голова Державного комітету архівів України, заявила, що Голод в Україні у 30-ті роки не був інспірований владою проти української нації. «Із тисяч документів, що лежать у кожній сільській раді в архівах, чи по кожному якомусь іншому місту є дуже багато позитивного. Витягнути той один документ, що є негативним і світити ним, не є правильно – політично і ідеологічно», – сказала Ольга Гінзбург.

Якщо б це говорила просто комуністка, можна не дивуватись, але ця людина очолює усі архіви у державі!..А там зберігаються десятки тисяч документів, які підтверджують, що Голодомор був зумисно організованою акцією, скерованою на винищення українського селянина-землевласника, господаря своєї землі. Маса документів ще не опубліковані, але тисячі побачили світ і витягнуті зі спецсховищ під грифом «Таємно».

Якби голова Держкомархіву бодай цікавилась, що раніше видали її підлеглі, то, можливо б, по-іншому оцінила Великий Голод в Україні. Але що позитивного в архі ... Читати далі »
Переглядів: 920 | Додав: kit | Дата: 05.12.2010 | Коментарі (0)

Луганська комуністка продовжує "пиршество"
01.12.2010
Минулої п’ятниці депутатка Луганської міськради від КПУ Наталія Максимець вразила Україну записом на своєму блозі: в день пам’яті жертв Голодомору вона, Максимець, збирається принципово влаштувати бенкет. Тепер комуніст продовжує карнавалити.
"Завтра, пока некоторые больные на голову голодоморцы будут свичкы у викнах палыты і голодуваты на знак пошаны до померлых, мы собираемся нашей старой, дружной компанией и устраиваем пиршество, – написала Максимець (вона ж є редактором обласної партійної газети "Советская Луганщина"). - Шашлык из свинины замочен мальчиковой половиной, они же занимаются напитками, девчоночья половина кудесничает на счет всяких оливье и пироженок с мороженками; будем вкусно есть, шутить и даже танцевать".
Після ознайомлення з виступами Наталії Максимець у газети "Україна Молода" виникло запитання до правоохоронних органів: чи можна цю товаришку притягнути до відповідальності за заперечення Голодомору– ... Читати далі »
Переглядів: 584 | Додав: kit | Дата: 05.12.2010 | Коментарі (1)

Відомого історика Геннадія Іванущенка звільнено із порушеннями законодавства з посади директора Державного архіву Сумської області. Сумський архів – єдиний, який повністю оцифрував усі 57 тисяч актових записів про смерть людей від Голодомору 1932-1933 років на Сумщині.

У четвер, 2 грудня, було безпідставно звільнено з посади директора Державного архіву Сумської області відомого історика Геннадія Іванущенка, який досліджував Голодомор та боротьбу українського народу за незалежність.
Звільнення відбулося після "службового розслідування”, ініційованого Сумською обласною державною адміністрацією на чолі з Юрієм Чмирем. Саме звільнення здійснено із порушеннями вимог законодавства. Зокрема, звільненому директору своєчасно не надали для ознайомлення акт службового розслідування і фактично не дали можливість написати пояснення щодо результатів перевірки. Пан Іванущенко писав пояснення "всліпу”, не бачачи документів, але зафіксував згадані вище та інші процедурні порушення і зазначив ... Читати далі »
Переглядів: 581 | Додав: kit | Дата: 05.12.2010 | Коментарі (0)

БМПО ВО "Свобода" © 2024
Пожертви.....
Брати і сестри українці! Пожертви на діяльність Бердичівської міської партійної організації Всеукраїнське об'єднання "Свобода" можна переказати на рахунок в філії Житомирське облуправління "Ощадний Банк", реквізити: р/р 26009430345917, ЗКПО 36710964, МФО 311647.
Ініціатива!!!
До жителів багатоповерхових будинків… не будьте байдужими…. Одна із багатьох проблем з часів незалежності України у якості комунальних послуг, «фантастичних» тарифів та їх контролю жителями міста, тобто ТОБОЮ! Скільки потрібно ще терпіти безгосподарності комунальних підприємств, ЖЕКів, ОСББ!? На що і куди йдуть шалені гроші наших родин!? Де результат їхньої багаторічної діяльності!? Де якість їхніх послуг!? Чому піднімають ціни, а якість обслуговування незмінна!? Не дозволь надалі обкрадати свої сім’ї і власну оселю! Не будьмо байдужими до майбутнього своїх дітей і до долі рідного міста! Ти є господарем на своїй Богом даній країні!!! Ініціатива-пропозиція-ДІЯ Створюємо самоорганізаційні групи самоконтролю,(згідно Розділу 1, ст.14, п.1,2 Закон України «Про місцеве самоврядування»)!!! Для чого? Відповідь: 1. щоб знати і контролювати куди і на що йдуть наші кошти; 2. щоб бути господарем у своїй домівці; 3. навчитись контролювати власними зусиллями свої домівки; 4. консолідуємо наші зусилля. Бердичівляни встаньте з колін, підніміть свої голови!!! Єднаймось, бо це єдиний шлях поставити на місце наших «управителів»!!! Є люди, котрі допоможуть!!! Зв’язкові: 0977557794, або 0679743633, berdsvoboda.ucoz.com Зміни своє майбутнє!!! З повагою БМПО ВО «Свобода»
Перегляньте...
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Конструктор сайтів - uCoz