Четвер, 25.04.2024, 07:13
Бердичівська міська партійна організація ВО "Свобода"
Головна Реєстрація Вхід
Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Статутні документи
Відеобібліотека
Опитування
Ваша оцінка сайту.....

Всього відповідей: 62
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » Архів матеріалів
Слава Україні! Товариство.
Житомирська «Свобода» організовує поїздку місцями бойової слави Холодного Яру. 17 квітня Житомирська «Свобода» організовує поїздку до одного із найбільш знакових місць в історії України – Холодного Яру.

Орієнтовний розклад такий. Від’їзд з м. Житомир - 17 квітня о 4 год. 30 хв.
10.00 - збір в с. Мельники Чигиринського району Черкаської області.
10.15 – 11.15 – панахида на могилі Василя Чучупаки та братній могилі холодноярців.
11.30 – 12.00 – покладання квітів до пам’ятника Героям Холодного Яру та до пам’ятника Юрію Горлісу-Горському (в центрі с. Мельники, біля школи).
12.15 – 13.15 – покладання квітів до меморіалу Холодноярським героям та меморіальний мітинг (околиця с. Мельники).
13.30 – 14.30 – реконструкція бою холодноярців з більшовиками (400 м праворуч від місця проведення мітингу).
15.00 – 15.30 – освячення зброї на берегах Гайдамацького ставу.
15.45 – 16.30 – поминальний обід.
16.45 – 17.30 – екскурсія до дуба Макс ... Читати далі »
Переглядів: 2094 | Додав: kit | Дата: 12.04.2011 | Коментарі (3)

Матеріальне становище більшості киян (73,9%) за останні 12 місяців погіршилось.

Про це свідчать передані агентству УНІАН дані опитування, проведеного "Українським демократичним колом” на замовлення Інституту політики.

При цьому, згідно з опитуванням, 22,8% жителів Києва зазначили, що їхнє матеріальне становище не змінилось.

І лише 1,3% вважають, що їхнє матеріальне становище покращилось, а 2% не змогли визначитись.

Кожній 15-й родині киян (6,5%) не вистачає грошей навіть на їжу, а двом п’ятим (41,8%), хоча й вистачає грошей на їжу, але купувати одяг чи взуття вже складно.

Абсолютну більшість жителів столиці (97,2%) тією чи іншою мірою хвилює зростання цін. Не хвилює зростання цін лише 1,8% опитаних.

Половина киян (50,3%) вважає, що головним винуватцем нинішнього стрімкого зростання цін є як нинішня, так і попередня влада однаковою мірою.

При цьому 31,8% опитаних вважають головним винуватцем зростання цін нинішню владу, а 7,4% – поперед ... Читати далі »
Переглядів: 948 | Додав: kit | Дата: 12.04.2011 | Коментарі (0)

Головне управління МВС в Донецькій області провело тендер на послуги з проведення розслідувань і забезпечення безпеки. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

За результатами тендеру 4 квітня було укладено угоду з управлінням ДСО при ГУМВС в Донецькій області. Вартість договору склала 333 тис грн. Місцем поставки послуг вказано місто Макіївка.

Як повідомлялось, нещодавно управління Державної служби охорони при ГУ МВС в Донецькій області закупило у компанії «Паралель-М ЛТД», яка належить групі СКМ Рината Ахметова пального на 5 млн гривень дорожче від середньо ринкової ціни

Нагадаємо, автогосподарство МВС України також купило у ТОВ «Континент Нафто Трейд», яке належить Ігорю Єрємєєву, 60 тис літрів бензину А-95 за 700,2 тис. гривень, або 11,67 грн за літр.

Раніше автобаза Держуправління справами президента придбала паливо вартістю 37,65 грн за літр.

Наші гроші
Переглядів: 959 | Додав: kit | Дата: 12.04.2011 | Коментарі (0)

Увечері 17 березня 2011 р. у харківському гуртожитку по вул. Гвардійців Широнінців, 41-Б відбулися збори мешканців за участі представників Харківської міської ради. Учасники зборів заявили, що віднині контролюватимуть кожен крок міської влади, оскільки та начебто взялася за розв‘язання рейдерського конфлікту на рівні департаменту житлового господарства. Юридичну допомогу мешканцям у боротьбі з рейдерськими апетитами ТОВ "Енергоремонт" надає очільник обласної організації ВО "Свобода" Ігор Швайка.

Нагадуємо, уже понад рік триває конфлікт навколо передачі безхазяйного гуртожитку в комунальну власність та приватизації помешкань. Паралельно із судовими процесами мешканці наважилися на опублічнення своєї проблеми, адже в подібному становищі перебувають десятки харківських будинків, що колись належали нині збанкрутілим підприємствам. Спільно зі свободівцями було влаштовано регулярні пікети сесій міської ради (останнє відбулося 23 лютого: http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/01970 ... Читати далі »
Переглядів: 951 | Додав: kit | Дата: 18.03.2011 | Коментарі (0)


Бердичівські та Житомирські побратими та посестри відзничили День народження Кобзаря Української Нації Т.Г. Шевченка.


Зібравшись на сакральному для кожного українця місці, з нагоди 197-ї річниці з дня народження нашого Великого Українця, Великого Кобзаря Української Нації зповненого совістю і Великим Українським Визвольним Духом, художника й поета, національного пророка Тараса Григоровича Шевченка!!!

 

Людина, яка на протязі всього життя за допомогою повістей, поем, поезій, творів та наукових праць розповідав та ... Читати далі »
Переглядів: 1012 | Додав: kit | Дата: 09.03.2011 | Коментарі (0)

Сьогодні кожен школяр, який вивчає історію України, знає про таку її трагічну сторінку, як бій під Крутами. Ця подія, що увійшла в історію українського народу як символ патріотизму, відданості і національної честі, кожного року відлунює у наших серцях, змушуючи пригадати минуле і замислитися над майбутнім.

Цікаво, що пам’ять людська зберегла детальні відомості про події під Крутами, хоча за радянських часів події ретельно замовчувалися. Тому кожен свідомий українець мусить вважати своїм святим обов’язком вшанування молоді, яка полягла за незалежну Українську Державу. Пригадаймо ж сьогодні і ми нашу національну трагедію, пригадаймо і схилімо чоло у скорботі і світлій тузі за молодими героями... ... Читати далі »
Переглядів: 1010 | Додав: kit | Дата: 26.01.2011 | Коментарі (0)

"Все, що йде поза рамами нації, се або фарисейство людей, що
інтернаціональними ідеалами раді би прикрити свої змагання
до панування одної нації над другою, або хворобливий
синтементалізм фантастів, що раді би широкими
"вселюдськими” фразами покрити своє духовне відчуження
від рідної нації”
Іван Франко, "Поза межами можливого”

На сучасному етапі розвитку української держави перед нашим народом вкотре постає нелегкий вибір подальшого шляху. Нелегкий, оскільки за складних умов етнічного розчленування і багатовікового поневолення українці значною мірою втратили свою національну ідентичність. Ця проблема була актуальною для нашого народу протягом усього ХХ століття, а у нинішній час вона лише загострилася.
Різноманітні партії, що пістрявіють на небосхилі української політики, сьогодні не можуть запропонувати єдиної ідеології, котра б змогла вивести наш народ з духовної, культурної, моральної і, як наслідок, політичної та економічної кризи. Навпаки, ма ... Читати далі »

Переглядів: 1029 | Додав: kit | Дата: 28.12.2010 | Коментарі (0)

Багато жителів міста Бердичів та Бердичівського району, вже знайомі з діяльністю Свободи та нашою програмою. З кожним днем росте кількість наших прихильників та бажаючих вступити в лави ВО "Свобода".
 У нинішній ситуації, що склалась в Україні, українці потребують жорсткої та радикальної сили, яка наведе лад в країні та порозселяє бандитські угрупування тушок Верховної ЗРади по власних "елітних камерах" колоній для особливо небезпечних. 
 Весь час ми помічаємо, що країною керує недорозвинена еволюційна ланка про яку Дарвін і не мріяв. ВО "Свобода" змінює та руйнує ці стереотипи, даючи молоді основну роль в житті нашої Країни. Молодь - це майбутнє України, молодь - це потенціал нашої Батьківщини. Так як і у всіх регіонах України, Бердичів не є винятком. Ми запрошуємо молодих, енергійних, національно свідомих представників молоді до співпраці. 
 Якщо ти не байдужий чи не байдужа до долі своєї країни, свого майбутнього, бажаєш впливати на зміни, прагнеш кращого життя в Україні,  ... Читати далі »
Переглядів: 986 | Додав: kit | Дата: 28.12.2010 | Коментарі (0)

Повідомляю, що згідно протоколу №4 конференції Житомирської обласної організації ВО "Свобода" делегатами
XXIII З'їзду ВО "Свобода" від Бердичівської міської організації обрано Артема Дмитренка та Володимира Ткаченка.
З"їзд відбудеться 25 грудня 2010 року у приміщенні "Київпроекту".
Переглядів: 908 | Додав: Partizan-ua | Дата: 23.12.2010 | Коментарі (0)

Комуністка Ольга Гінзбург, голова Державного комітету архівів України, заявила, що Голод в Україні у 30-ті роки не був інспірований владою проти української нації. «Із тисяч документів, що лежать у кожній сільській раді в архівах, чи по кожному якомусь іншому місту є дуже багато позитивного. Витягнути той один документ, що є негативним і світити ним, не є правильно – політично і ідеологічно», – сказала Ольга Гінзбург.

Якщо б це говорила просто комуністка, можна не дивуватись, але ця людина очолює усі архіви у державі!..А там зберігаються десятки тисяч документів, які підтверджують, що Голодомор був зумисно організованою акцією, скерованою на винищення українського селянина-землевласника, господаря своєї землі. Маса документів ще не опубліковані, але тисячі побачили світ і витягнуті зі спецсховищ під грифом «Таємно».

Якби голова Держкомархіву бодай цікавилась, що раніше видали її підлеглі, то, можливо б, по-іншому оцінила Великий Голод в Україні. Але що позитивного в архі ... Читати далі »
Переглядів: 918 | Додав: kit | Дата: 05.12.2010 | Коментарі (0)

1 2 »
БМПО ВО "Свобода" © 2024
Пожертви.....
Брати і сестри українці! Пожертви на діяльність Бердичівської міської партійної організації Всеукраїнське об'єднання "Свобода" можна переказати на рахунок в філії Житомирське облуправління "Ощадний Банк", реквізити: р/р 26009430345917, ЗКПО 36710964, МФО 311647.
Ініціатива!!!
До жителів багатоповерхових будинків… не будьте байдужими…. Одна із багатьох проблем з часів незалежності України у якості комунальних послуг, «фантастичних» тарифів та їх контролю жителями міста, тобто ТОБОЮ! Скільки потрібно ще терпіти безгосподарності комунальних підприємств, ЖЕКів, ОСББ!? На що і куди йдуть шалені гроші наших родин!? Де результат їхньої багаторічної діяльності!? Де якість їхніх послуг!? Чому піднімають ціни, а якість обслуговування незмінна!? Не дозволь надалі обкрадати свої сім’ї і власну оселю! Не будьмо байдужими до майбутнього своїх дітей і до долі рідного міста! Ти є господарем на своїй Богом даній країні!!! Ініціатива-пропозиція-ДІЯ Створюємо самоорганізаційні групи самоконтролю,(згідно Розділу 1, ст.14, п.1,2 Закон України «Про місцеве самоврядування»)!!! Для чого? Відповідь: 1. щоб знати і контролювати куди і на що йдуть наші кошти; 2. щоб бути господарем у своїй домівці; 3. навчитись контролювати власними зусиллями свої домівки; 4. консолідуємо наші зусилля. Бердичівляни встаньте з колін, підніміть свої голови!!! Єднаймось, бо це єдиний шлях поставити на місце наших «управителів»!!! Є люди, котрі допоможуть!!! Зв’язкові: 0977557794, або 0679743633, berdsvoboda.ucoz.com Зміни своє майбутнє!!! З повагою БМПО ВО «Свобода»
Перегляньте...
Пошук
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Конструктор сайтів - uCoz